skip to Main Content

Skab en tryg base for dit skolebarn

Har du og din partner netop sendt jeres barn afsted i skole for første gang? Så venter der mange års spændende skolegang forude. Meget skal læres, og jeres barn skal via skolegangen klædes på til resten af livet, så det er vigtigt at skolestarten forløber gnidningsfrit. Derfor er det også essentielt, at der er “ro på bagsmækken”, og at I som forældre tilbyder jeres barn en tryg base i hjemmet. Har I derfor overvejet at renovere jeres bolig? En topmoderne og nyrenoveret bolig skaber gode rammer, og fungerer som en perfekt base for jeres skolebarn. I artiklen her ser vi nærmere på hvordan I blandt andet kan renovere jeres badeværelse, samt hvordan I generelt skaber tryghed i jeres skolebarns hverdag.

Renovér jeres badeværelse billigt, og skab gode forhold for jeres skolebarn

Hver morgen inden jeres skolebarn skal afsted, starter alle i familien dagen med en god omgang tandbørstning. Det foregår naturligvis på badeværelset, og hvis dette ikke er i tip-top stand, så overvej at renovere det. Hos webshoppen Rörfokus kan I købe VVS- og badeværelsesmøbler til spotpriser, og det er genvejen til at skabe jeres ønskebadeværelse til discountpris. Tjek straks udvalget på webshoppen ud. Der er med garanti alt det I har behov for, i bestræbelserne på at få indfriet jeres renoveringsdrømme.

Overvej i øvrigt at inddrage jeres barn i projektet. Hvorfor ikke få barnet til at slå et søm eller to i væggen med en hammer? Det kan barnet trods alt sagtens, og det skaber en unik form for stolthed blandt den lille pode, som derfor bliver gladere, og dermed kan fungere bedre både i skolen såvel som i hjemmet.

Tilbyd lektiehjælp og faglig sparring i hjemmet

Nuvel, I skal næppe regne med, at jeres barn allerede slæber tonsvis af lektier med sig hjem, hvis det kun lige er startet i børnehaveklassen. Inden I får set jer om er jeres lille guldklump dog pludselig endt i en større klasse, og med det følger de berygtede lektier. Her er det vigtigt, at I skaber en tryg ramme i hjemmet, hvor jeres barn altid ved, at det kan henvende sig hos jer, og få faglig sparring og hjælp til opgaverne.

Er I som forældre en smule rustne i fagene? Så er det nok en god idé hvis I allerede nu forbereder jer på at skulle agere lektiehjælpere. Der er masser af hjælpsomme ressourcer online, hvor I som forældre kan få terpet løs på fagene, så I kan skabe faglig tryghed for jeres barn.

Husk at lade jeres barn lege og have det sjovt

Afslutningsvis er det vigtigste for jer at gøre, at skabe en tryg hverdag for jeres skolebarn, hvor det hele ikke kun handler om skole, lektier og faglige forventninger. Jeres barn er trods alt et barn, og som sådan bør det have mulighed for at lege, klatre i træer, spille fodbold og alt det andet sjov og spas som alle børn bør have adgang til. Formår I at tilbyde jeres barn dette, så er der ingen tvivl om, at det vil klare sig godt i skolen i mange år frem.

Back To Top