skip to Main Content

Gode gaveidéer til dit skolebarn

Er dit barn netop startet i skole, og måske endda på en lokal friskole, så kan det ofte være en god idé hvis man tager sig lidt ekstra tid til sit barn. Det er nemlig en stor ting at starte i skole, og det er her at barnet i de næste godt 10 år skal befinde sig meget af tiden. Gør derfor skolestarten lidt sjovere for barnet. Det kan du gøre på mange måder. En af dem er ved at give gaver til barnet. I denne artikel har vi nogle idéer klar til hvad du kan give.

Sørg for et godt og trygt børneværelse med lækkert nyt sengetøj

Efter endt skoledag kommer dit barn hjem, og meget af tiden opholder det sig i soveværelset. Det er ofte her at lektierne bliver lavet over skrivebordslampens skær, og samtidig også her at barnet leger med sine kammerater eller spiller computerspil. Efter en lang dag med nye indtryk er det vigtigt, at dit barn kan sove trygt. Køb derfor noget nyt og lækkert sengetøj til dit barn. Det kan du blandt andet gøre hos webshoppen bga.dk, hvor du finder det i alskens farver og typer. Dermed er der stor chance for, at du kan finde noget dit barn vil holde af.

Spørg ind til dit barns oplevelser i skolen

Når dit barn er startet i skole er det klart, at det kommer til at opleve en masse nye ting. Indtryk skal bearbejdes, og det bliver de oftest bedst når der kan tales om det med forældrene. Vær derfor klar til at spørge ind til dit barns oplevelser i skolen. Gør det dagligt, blandt andet ved middagsbordet. Dette er naturligvis ikke en gave i traditionel forstand, men ikke desto mindre noget dit barn vil sætte pris på.

Giv dit barn en oplevelse ud over det sædvanlige

Endelig er det også en god idé at overraske dit barn med en oplevelsesgave. Tag ud og oplev noget ud over det sædvanlige. Det kunne f.eks. være at tage i Tivoli. Så har barnet noget at se frem til, når det næste gang bliver weekend, eller når den næste skoleferie melder sig.

Back To Top